Goudgeel Zilverwit Collectie


inspiratie


Elke vorm bestaat al en er is niets nieuws onder de zon, maar de wijze waarop je ernaar kijkt; de toepassing van vormen, kleuren, combinaties en structuren zijn eindeloos en maken dat je steeds weer iets nieuws ontdekt.  


De natuur als inspiratie bron is onuitputtelijk en steeds weer raakt het mij weer op een andere wijze. Dit zie je terug in de gevarieerdheid van de sieraden. In de keuze van een techniek, materialen en kleuren van de edelstenen.


Voor elk wat wils, organisch, geometrisch, modern en historisch. De hand van de smid maakt het tot een uniek geheel.

ambacht en techniek


Goudgeel Zilverwit zoekt naar de beste uitvoering van oude en nieuwe technieken en materialen om tot een kwalitatief hoogwaardig sieraad te komen met unieke gevoel.Handgemaakte sieraden laten de eigenheid van de drager zien. De drager kiest voor een sfeer die hem of haar aanspreekt en die je het juiste gevoel meegeeft aan de juwelen en de drager.


Elke smid werkt anders en heeft zijn eigen manier van werken en maakt daarin zijn keuzes. Hierin zie je de hand van de meester terug in het gemaakte werk en dit geeft het werk sfeer en karakter.  EdelstenenEdelstenen worden ook wel de tranen van God genoemd. Magisch

zijn ze ....Door de eeuwen worden ze gevormd door de aarde onder hoge druk en soms temperaturen. Elk met zijn eigen kracht en schoonheid. Wie wil er nu niet een stukje magie...?


Goed gekozen kan een edelsteen een juweel helemaal afmaken, de zogenaamde 'de kers op de taart'. Soms is de edelsteen het sieraad al en is de uitdaging hoe dat het beste tot zijn recht komt.


Goudgeel Zilverwit werk alleen met natuurlijke edelstenen.