In OPdracht


Trouwringen


Goudgeel Zilverwit ontwerpt trouwringen altijd in overleg met u. We horen graag wat uw ideeën en wensen zijn. Ook kunnen wij ontwerpen aan de hand van een prijs die u aangeeft.


Laat u het ontwerp liever aan ons over? Dat kan ook. Na een eerste kennismaking maken wij een aantal ontwerpen voor u. Vervolgens maakt u een keuze.

(Herinnerings)sieraden


Goudgeel Zilverwit ontwerpt ook uw herinneringssieraden. Zo kunt u uw verloren geliefden altijd met u meedragen als een kostbare herinnering.

Daarnaast maakt Goudgeel Zilverwit van oude juwelen weer eigentijdse, stijlvolle juwelen. Hebt u een sieraad geërfd dat een grote emotionele waarde voor u heeft, maar dat u nooit draagt? Waarschijnlijk kunnen wij de erfenis van uw oma of uw moeder een prachtig tweede leven geven en er een eigentijds sieraad van maken.

Reparaties


Is uw trouwring te klein of ligt dat schitterende collier nu al een jaar in de kast, omdat het slot kapot is? Goudgeel Zilverwit voert zowel grote als kleine reparaties uit aan gouden en/of zilveren sieraden en aan zilverwerk.